Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog

Venčanice u sirena stilu - Za mlade koje žele da istaknu svoju figuru

July 18, 2018

Venčanice u sirena stilu važe za najzavodljivije modele. Kako odabrati venčanicu, večiti je problem svake neveste. Venčanica je najbitniji detalj na svadbenoj proslavi. Pa ne čudi što devojke mesecima pre važnog dana započinju potragu za onom pravom.

Najpopularnije venčanice za ovu sezonu

July 11, 2018

Najpopularnije venčanice predstavljaju vanvremenske komade. Leto je najlepše godišnje doba za venčanje. Jer, toplo vreme pruže veće mogućnosti nego u bilo koje drugo doba godine. Možete se venčati u prirodi, imati žurku na plaži, obući kratku lepršavu haljinu, nositi venčić u kosi…

Venčanice za krupnije mlade

July 4, 2018

Venčanice za krupnije mlade ispuniće snove devojaka sa izraženim oblinama. Venčanice čine jednu od najvažnijih stvari o kojoj mlada razmišlja kada je venčanje u pitanju. Ona mora biti “prava”, koja će potpuno odgovarati vašem karakteru.

Say yes to do dress!

June 18, 2018

“Say yes to do dress” nije samo naziv svetski poznate emisije o venčanicama. Za buduće neveste to je sinonim za izbor venčanice i velika odluka koju morati doneti.

Venčanice za romantične mlade

June 8, 2018

Venčanice za romantične mlade namenje su nevestema koje žele da istaknu svoju nežnu stranu. Upravo su one glavne zvezde svadbene proslave. Raskošne, a klasične, svedene, a opet zavodljive - venčanice za romantične mlade važe za posebne haljine o kojoj svaka devojka mašta.

Venčanice po narudžbini

June 1, 2018

Odredile ste datum venčanja, te je vreme da se posvetite i izboru savršene venčanice. Od davnina, svaka nevesta je težila da na najbitniji dan u svom životu izgleda zadivljujuće. Upravo zbog toga venčanica iz snova mora da ispuni sva očekivanja. Međutim, važnu odluku ponekad dodatno otežava veliki broj različitih modela i krojeva. Ili, pak, jednostavno ne možete da pronađete baš onu svadbenu haljinu o kojoj ste maštale od detinjstva. Budite bez brige, jer rešenje za ovaj problem donose venčanice po narudžbini.