Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog

Kratke venčanice – Za mlade koje žele da budu drugačije

May 16, 2018

Tradicionalna venčanja su postala retkost. Danas parovi radije biraju tematska slavlja, neformalne intimne proslave ili se, pak, odlučuju da sudbonosno “da” kažu na nekon zanimljivom, nekovencionalnom mestu. Upravo zbog novih trendova među venčanjima, buduće neveste češće razmišljaju o venčanicama koje prelaze klasične forme. Prve na toj listi jesu kratke venčanice.

Venčanica iz snova otkriva vaš karakter

May 9, 2018

Venčanica iz snova je najbitniji deo svakog venčanja. Buduće neveste se mesecima pripremaju za svoj veliki dan. Organizacija podrazumeva potragu za toliko idealnih stvari i savršenih detalja, jer ništa ne može da se prepusti slučaju.

Venčanice La Sposa

May 2, 2018

Venčanice La Sposa donose razigrani duh Španije! Svaka devojka želi venčanje iz snova. Da bi najbitniji dan u životu bio magičan svaki detalj mora biti savršen. Centralni deo svakog venčanja čini svadbena haljina. Izbor venčanice može biti težak. Jer, u mnoštvu raskošnih modela i prelepih krojeva treba izabrati samo jednu, onu pravu.

Kako odabrati venčanicu?

April 25, 2018

Kako odabrati venčanicu? Pitanje koje “muči“ sve buduće neveste. Venčanje je početak novog života ispunjenog ljubavlju i harmonijom. Zato, neveste žele da izgledaju savršeno na dan kada se udaju za čoveka svojih snova.

Venčanice - izaberite haljinu iz snova prema svom horoskopskom znaku

April 18, 2018

**Venčanice** predstavljaju poseban deo nas. One čine da zablistamo na najbitnijem događaju u životu. Ako još uvek niste sigurne kakvu venčanicu želite, imajte u vidu da mnoge naše odluke zavise od toga u kom horoskopskom znaku smo se rodile.

Modni dodaci za venčanice

April 12, 2018

Modni dodaci za venčanice daju savršen finiš vašem wedding looku. Ne postoji devojka koja barem jednom u životu nije zamišljala ovaj dan i partnera iz snova, ali pre svega - venčanicu koja oduzima dah!