Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog
salon vencanica
  • November 13, 2017

Bien Savi venčanice, kolekcija za 2018-tu godinu

by admin    01 comments

Bien Savvy venčanice

I ove godine poznata dizajnerska kuća Bien Savvy, izbacila je zadivljujuće i zavodljive haljine za 2018 godinu. Salon venčanica La Perla, tu je kao i uvek, da isprati svaku novinu i obraduje vas velikim izborom haljina, koje vas nikako neće ostaviti ravnodušnim.

Bien Savvy venčanice u sirena stilu

venčanice

Venčanica u sirena stilu je haljina koja predstavlja kombinaciju avangardnih detalja kombinovanih sa ručno tkanom prefinjenom čipkom. Lepote ove venčanice jeste u golim leđima i umetnutim delovima najfinije čipke, koja se spušta duž rukava. Dekolte je naglašen tek toliko da doprinese seksipilu i zavodljivom izgledu. Krep u kombinaciji sa elastičnom teksturom savršeno prijanja telu i naglašava svaku njegovu oblinu.

Venčanica od čipke u sirena stilu, vrhunskog dizajna

Venčanica sa bogato ukrašenim čipkanim radom oko vrata prava je definicija elegancije i stila. Bien Savvy je ovoga puta premašio i samog sebe i napravio haljinu koja je sinonim za glamur i prefinjenost. Haljina je napravljena od kombinacije najfinije čipke i organza. Leđa su prozirna, protkana ručno vezenom čipkom i satenskim dugmićima. Za dame koje na svom venčanju žele da izgledaju seksipilno i zavodljivo, ali uz dozu sofisticiranosti.

Bien Savvy sirena venčanica, za mlade koje su dovoljno smele i žele da naglase svoj seksipil

venčanice Beograd

Ukoliko želite da na svom venčanju zablistate, ova haljina je idealan način za to! Trendi i moderna venčanica za devojke koje znaju šta žele i ne stide se da to i pokažu. Dizajn čipke i seksi linije koja naglašava svaku oblinu vašeg tela, čini je favoritom, koji salon venčanica La Perla izdvaja. Bogato vezeni slep, daje dozu prefinjenosti i tračak starog holivudskog glamura.

Venčanice u princeza stilu

Bien Savvy venčanice za 2018 godinu pored zavodljivog sirena stila, izdvaja i venčanice u princeza stilu. Ova venčanica ima upečatljiv dizajn sa romantičnom suknjom i gornjim delom od unikatne čipke, koja otkriva zavodljivu ramenu liniju. Čipka protkana kristalčićima, idealna je za romantične mlade, koje žele da izgledaju nežno i prefinjeno. Kontrast je napravljen svilenom bordo baršunastom trakom, koja stavlja akcenat na struk neveste.

prodaja venčanica

Venčanica u princeza stilu, fascinantna je, lepa i senzualna. Sa suknjom od više slojeva tila, deluje bajkovito i nestvarno. Gornji deo haljine napravljen je od korseta koji naglašava struk a ukrašen je ručno nizanim perlama i kristalima. Upečatljivi detalj ove haljine čini pojas, urađen od bogato utkanih kristala, dajući joj dozu magičnosti. Venčanica, koja jednom rečju, zrači senzualnošću i ženstvenošću.

Jednostavne romantične venčanice

venčanice

Jednostavna venčanica iz nove Bien Savvy kolekcije, koju krase ekstravagantni volani u gornjem delu. Ovo je sirena venčanica koja prati sve vaše obline i suptilno otkriva zavodljivu liniju nogu. Jedinstvena venčanica koja kroz sve pore zrači radošću, životom i pozivom na ples. Izrađena je od prirodnog krepa koji je udobne, elastične i lagane teksture. Struk je naglašen prelepim pojasom od kristala, dajući ovoj jednostavnosti izvesnu dozu luksuza.

Ova venčanica je pravi odraz senzualnosti i ženstvenosti.

La Perla salon venčanica, prati najnovije trendove. U našem salonu možete pronaći venčanice najpoznatijih dizajnera.

Dođite da budemo deo vaše magije.