Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog
salon vencanica
  • August 12, 2018

Haljine za venčanje

by admin    01 comments

Haljine za venčanje su poslednjih godina sve popularnije među nevestama.

Venčanje iz snova označava kraj jednog poglavlja i početak nečeg novog, uzbudljivog. Ono je najbolji dokaz iskrene ljubavi koja će trajati zauvek. Zato je najbitniji dan u vašem životu poseban događaj - romantičan, nežan, ispunjen jakim emocijama i naravno, mora se proslaviti u najlepšoj haljini koja će običnu devojku pretvoriti u zanosnu nevestu.

Haljine za venčanje

Upravo su venčanice najomiljenije haljine u svetu modu. Jer, koja druga će najbolje pokazati vaš stav i modni ukus? Koja druga je savršeni spoj tradicije i modernih detalja? I dok je ranijih godina izbor venčanice bio veoma jednostavan, sada je situacija drugačija. Bezbroj stilova, različitih krojeva i cena, čine nemogućim da se odlučite samo za jednu. Te je među nevestama kako širom sveta, tako i kod nas, nastao trend nošenja dve haljine za venčanje.

Salon za venčanice Novi Beograd La Perla vam skreće pažnju na prednosti koje donose haljine za venčanje.

Istorija haljine za venčanje

Haljine za venčanje razvile su se iz odore koju su sudije nosile u 15. veku. One su oslikavale bogatstvo i društven stalež buduće mlade. Doba renesanse, gde je dominirala umetnost, književnost i muzika, bilo je plodno okruženje za razvoj haljine za venčanje, pa su one u 18. veku postale sastavi deo mode. Tada su doživele i najveće transformacije. Od ogromnih rukava 1830-ih, preko spuštenih i kratkih 1860-ih godina, pa do akcenta na uzanom struku krajem 19. veka. Danas, haljine za venčanje dolaze u različitim oblicima i dužinama. Ipak, imaju zajedničku karakteristiku, a to je - graciozni kroj koji daje sveden, a sofisticirani izgled nevesti.

Haljine za venčanje - jer klasika je uvek u modi!

Najpopularnije venčanice su, zapravo, haljine koje samo jednom obučete. Nakon svadbenog slavlja godinama stoje u plakaru zauzimajući njegov veliki deo. Ukoliko ste se, pak, odlučile za iznajmljivanje večanica Beograd ostaju vam samo lepe fotografije kada vratite svoju najdražu haljinu.

Haljine za venčanje

Međutim, haljine za venčanje nude mnogo više. Sa njima možete da stvorite nove uspomene. Zahvaljujući klasičnom kroju one su nosive i nakon venčanja. Potrebno je samo malo mašte i zanimljivih detalja poput pojasa, efektnog nakita ili cipela u atraktivnoj boji i - venčanica iz snova dobiće sasvim nov, osvežen izgled!

Imajte u vidu da život nije samo jedan dan ispunjen srećom, već niz radosnih trenutaka. Pa zašto sebe ne biste častile prelepim vanvremenskim modelom sa kojim ćete i u budućnosti blistati gde god se pojavite.

Ako i dalje niste sigurne da su haljine za venčanje pravi izbor za vas, pogledajte primer Keire Knightley. Poznata glumica je prelepi model svoje venčanice u vintage stilu nosila čak tri puta!

Haljine za venčanje su odlično rešenje za neodlučne mlade

S obzirom da se venčanje sastoji iz nekoliko delova devojke žele da svaki “isprate” odgovarajućim stajlingom. Najčešće se za crkvenu ceremoniju biraju raskošne venčanice u stilu princeze, dok za građansko sklapanje braka i prvi ples aktuelni model venčanice za 2018. godinu. Kako slavlje odmiče mlade se, obično, presvuku u udobniju kreaciju, tako da za sečenje torte i after party nose laganije haljine za venčanje.

Haljine za venčanje

Posetite salon venčanica La Perla, jer ćete kod nas pronaći najlepše haljine za venčanje!