Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog
salon vencanica
  • December 29, 2017

Vencanice od čipke

by admin    01 comments

Vencanice od čipke su bezvremene i sinonim su za ženstvenost, romantiku i mlade u vintage stilu. Nose u sebi dašak starog holivudskog glamura i sofisticiranosti.

Kraj je godine, novogodišja euforija je u vazduhu, ali neveste koje su planirale venčanje u narednoj godini imaju jednu muku: Kakvu venčanicu odabrati za taj poseban, najvažniji dan, kada treba da zablista i izgleda lepše nego ikada? Opcije su brojne, ali ono što je neizostavni deo na svakoj venčanici, svakako je čipka!

Vencanice od čipke su bezvremene

La Perla venčanice

Najlepši detalji na svakoj haljini su svakako delovi koji su urađeni od ručno rađene čipke. Raskoš, glamur i sofisticiranost je ono što ih najbolje opisuje.

Većina nevesta nije ni svesna koliko čipka može prelepo izgledati na venčanici, dok ne proba haljinu u ovom stilu.

Salon venčanica La Perla nudi veliki izbor venčanica od ručno rađene, luksuzne čipke!

Istorija nastanka čipke

Čipka je postala moderna još 1500. godine, kada su se se vencanice pravile ručno, sa bogatim detaljima od nizanih perli, kristalčića i bisera.

vencanive od čipke

Čipkane haljine su nosile bogate, moderne dame iz visokih društvenih slojeva i bile su sinonim za prestiž koji nije mogao svako sebi da priušti.

U 19. veku ovaj prelepi materijal, dolazi u Evropu i postaje veoma popularan. Već od 1809. godine čipka počinje da se proizvodi uz pomoć mašina i postaje dostupna ženama širom sveta. Najpoznatija i najkvalitetnija čipka nas vodi putem Francuske, gde je i danas možemo kupiti.

Zbog svoje i dalje visoke cene, danas je proizvodna vezana za Daleki istok, gde isti kvalitet dobijamo po mnogo povoljnijim cenama, jer su troškovi proizvodnje daleko manji.

Vencanice u vintige stilu

Danas većina nevesta koje si u vintige stilu, žele da venčanice budu izrađene od čipke, da svojim izgledom podsećaju na stare, ručno vezene haljine, ali i da ujedno lepo prijanjaju telu i naglašavaju svaku oblinu.

La Perla vencanice

Ovakve haljine predstavljaju savršeni spoj modernog i tradicionalnog!

La Perla vencanice su izrađene od najkvalitetnije čipke, koja u sebi ima veliku količinu pamuka, kombinovanu sa poliesterom, koji im daje čvrstinu.

Reč je o materijalima, koji vremenom ne propadaju, pa ih tako možete ostaviti i budućim pokolenjima, jer se radi o bezvremenim tkaninama i krojevima.

La Perla vencanice od čipke

La Perla salon venčanica u svojoj ponudi ima haljine od najkvalitetnije ručno vezene čipke. Nova Bien Savvy luksuzna kolekcija je upravo inspirisana vintige stilom, bogatim vezom i izazovnim krojevima. Dođite do nas ili našu celokupnu ponudu pogledajte na sajtu www.laperlavencanice.com

Tu smo da vaše snove pretvorimo u stvarnost!