Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog
salon vencanica
  • July 18, 2018

Venčanice u sirena stilu - Za mlade koje žele da istaknu svoju figuru

by admin    01 comments

Venčanice u sirena stilu važe za najzavodljivije modele.

Kako odabrati venčanicu, večiti je problem svake neveste. Venčanica je najbitniji detalj na svadbenoj proslavi. Pa ne čudi što devojke mesecima pre važnog dana započinju potragu za onom pravom. Jer, venčanica iz snova mora da ispuni sva očekivanja. Naime, ona mora da odgovara vašem karakteru, modnom stilu, a, pre svega, figuri vašeg tela.

Salon venčanica La Perla vam otkriva zašto su venčanice u sirena stilu najsofisticiraniji model.

Šta čini venčanice u sirena stilu posebnim?

Venčanice u sirena stilu imaju karakteristički kroj. Reč je o dugoj, elegantnoj haljini koja se diskretno obavija oko tela, dok u donjem delu nogu počinje da se širi. Odatle i naziv venčanice u sirena stilu, jer podsećaju na telo ovih prelepih mitskih bića. Baš kao što su sirene zavodile svojom lepotom i pevanjem, tako i ove venčanice svojim krojem nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Venčanice u sirena stilu

Donji deo obično kreće malo iznad kolena i može biti mekani prelaz koji se ležerno spušta, ukoliko je venčanica napravljena od tanjih tkanina kao što su svila, saten ili čipka. Ako je haljina napravljene od debljeg materijala, širi deo je čvršći i daje dramatičniji prelaz.

Venčanice u sirena stilu su omiljene među svetskim zvezdama

Stil sirene je naročito povezan sa holivudskim filmovima iz 50-ih godina prošlog veka. Zato možemo slobodno da kažemo da su ovo, zapravo, venčanice u vintage stilu. Sa filmskog platna trend se vrlo brzo proširio na crveni tepih a zbog doze glamura koju donose, poznate dame ih, i danas, rado biraju za svečane događaje.

Venčanice u sirena stilu

Od večernjih haljina razvile su se elegantne venčanice u sirena stilu. Njihovom šarmu nisu ostale imune ni zvezde poput Kim i Khloe Kardashian, Fergie, Hilary Duff, Mariah Carey i mnoge druge.

Da su ovo najpopularnije venčanice govori i podatak da se svake godine nađu u bridal kolekcijama čuvenih modnih kuća. Maštoviti modeli, raskošno ukrašeni ili neobično sečeni, sa zanimljivim detaljima, u tradicionalnoj beloj ili atraktivnoj puderastoj nijansi - osvojiće srca svake neveste.

Venčanice u sirena stilu laskaju vašoj figuri

Venčanice u sirena stilu su kreirane tako da prate svaku liniju tela, posebno naglašavajući uzani struk i bokove. Zato najbolje stoje vitkim, visokim damama.

S obzirom da venčanice u sirena stilu spadaju u seksi modele, namenjene su devojkama koje žele da naglase svoje obline. Dok one smele mogu da ponesu venčanice sa golim leđima u ovom kroju. Naglašena, otvorena leđa donose savršen spoj seksipila i prefinjenosti, te je zadivljujući efekat sa njom zagarantovan.

Venčanice u sirena stilu

Upravo su takve kombinacije prelepe Bien Savvy venčanice ONE HARMONY, ONE PROSPERITY, ADDICTED TO STARS, SOMEONE i ADDICTED TO YOUR EYES. Čipkani tattoo detalj na leđima nude ADDICTED TO GIFT i SEDUCTION. Ukoliko želite da spojite aktuelni trend ovog leta - spuštena ramena i vanvremenski sirena kroj, izaberite ADDICTED TO HIM. Dok dozu holivudskog glamura pronaći ćete u LOVE venčanici. Posebnu draž donosi FLOWERS model, izrađen od slojevite svile, vezenog tila i ukrašen 3D cvetnim aplikacijama.

Salon venčanica La Perla u svojoj eksluzivnoj ponudi ima najlepše venčanice u sirena stilu svetski poznatih brendova kao što su Bien Savvy, La Sposa, Pronovias i mnogih drugih.