Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog
salon vencanica
  • December 22, 2017

Venčanice u stilu princeze

by admin    01 comments

Venčanice u stilu princeze bira većina budućih nevesta. Venčanje je dan kada mlade mogu da biraju svoju omiljenu hranu, boje i na kraju krajeva sve što će beležiti taj dan.

Venčanice u princeza stilu, ne znači samo da je haljina ukrašena perlicama, kristalima i da mlada izgleda kao princeza, ona podrazumeva specifičan kroj i siluetu, koji na svakoj nevesti izgleda drugačije. Pre nego što se odlučite za ovakvu venčanicu neophodno je da naučite nešto više o samom stilu koji ide uz nju.

Image description

Salon venčanica La Perla će u ovom blogu pokušati da vam objasni kako da odaberete princeza venčanicu, a da ne pogrešite.

Venčanice u stilu princeze i njihova forma

Venčanice u princeza stilu takođe se nazivaju venčanicama sa A linijom. Karakteristične su zbog toga što naglašavaju struk, a zatim šireći se, spuštaju se na dole. Efekat je da suknja ima blagu formu zvona, sa nekoliko slojeva tila ispod. Gornji deo je najčešće napravljen od korseta, koji naglašava grudi.

Venčanice u stilu princeze su jedne od najklasičnijih i najpopularnijih, i biraju ih neveste sa istančanim stilom.

Oblik tela koji odgovara venčanicama u stilu princeze

venčanice la perla

Ovaj stil je univerzalan i laska različitim tipovima tela. Karakteristično za ove venčanice je to da zbog obima i širine suknje, oduzimaju nevesti na visini, što je dobro kada je mladoženja iste visine, a par želi da izgleda lepo i skladno jedno pored drugog. Za devojke koje imaju šira ramena ovakve venčanice su pravi izbor jer vizuelno daju ravnotežu gornjem i donjem delu tela. Takođe laskaju i onim mladama koje imaju široke kukove, jer bogata suknja pokriva taj deo i baca akcenat na uzak struk i bujno poprsje. Jednostavno, nevestama sa najrazličitijim oblikom tela, ovaj stil će odgovarati , zbog činjenice da naglašava sve ono što je potrebno da bi silueta izgledala savršeno.

Tip venčanja i venčanice u stilu princeze

Princeza venčanice imaju bogatu suknju, što ih čini pogodnim za formalna, večernja venčanja. Veoma će lepo izgledati i tokom crkvene ceremonije je predstavlja dobar spoj glamura i tradicije.

Za dnevna venčanja postoji mogućnost kraćih princeza haljina koje će mladama u toku dana pružiti osećaj opuštenosti i slobode pokreta.

Izbor venčanice u stilu princeze

venčanice u princeza stilu

Kada se mlada odluči za ovaj stil, onda mora znati da su haljine dostupne u više različitih tkanina i suknjama sa raznim varijacijama.

Svaka varijacija će venčanici dati sopstveni stil i pečat, koji će oslikavati vas i vaš personaliti.

Princeza venčanici možete dodati i malo drame, tako što ćete se odlučiti za dugački šlep sa vezom. Nevesta ipak treba da ima na umu da šlep može dovesti do ograničenja slobode pokreta, zato je najbolja opcija da ga možete posle ceremonije skinuti, kako bi ste ostatak venčanja uživali u svom najvažnijem danu.

Materijali od kojih su venčanice skrojene

Princeza haljine sa nenaglašenim strukom su pre svega od satena, čipke i svile. Neveste koje se odluče za naglašeni struk i gornji deo u vidu korseta, idealn izbor su bogate suknje od nekoliko slojeva tila, sa detaljima od čipke po sebi, i eventualnim umetnutim kristalčićima.

Neprevaziđene venčanice u stilu princeze

Princeza venčanice su jedne od najsvestranijih i odgovaraju skoro svakoj silueti. Svaka mlada svoju haljinu prilagođava svom stilu i u krajnjem slučaju budžetu kojim raspolaže.

Salon venčanica La Perla nudi veliki izbor princeza venčanica, poznatih svetskih dizajnera. Posetite nas i kreirajte sopstvenu bajku!