Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog
salon vencanica
  • November 30, 2017

Ideje za venčanje iz snova

by admin    01 comments

Ideja za venčanje iz snova, toliko mnogo ima, da ne znamo odakle da pocnemo. Svaka devojka želi da se njeno vencanje razlikuje od onih ostalih, već viđenih. Kako bi ono bilo jedinstveno, neophodno je da bude prepoznatljivo. Da bi bilo takvo, dajte mu lični pečat, jer vaši gosti dolaze na vaše venčanje, i zato sve treba da podseća upravo na vas, bilo da je to omiljena boja, muzika ili samo energija kojom zračite. Potrudite se da na vreme izaberete temu vašeg venčanja, ali budite obazrivi, jer je bitno da oslikava vas, tj. da bude autentična. U suprotnom, vi se nećete osećati onako kako ste zamislili i planirali tog magičnog dana. U ovom blogu ćemo pokušati da vam damo nekoliko ideja za venčanje iz snova, a na vama je a izaberete onu koja najviše odgovaja vašoj ličnosti i stilu života.

prodaja vencanica beograd

Staromodno venčanje

Ovakva venčanja su inspirisana zelenim brdima i planisnkim vrhovima i nekim starim zaboravljenim vrednostima. U sebi sadrši dašak starih vremena. Ako vam žudite za elegancijom prošlog veka , venčanice sa čipkom je prvi izbor! Kombinacija boje slonovače sa primesama zlata, na pravi način će dočarati vašu ličnost. Lusteri neobičnih oblika, drvene stolice sa cvetnim detaljima učiniće prostor vašeg venčanja staromodnim, a vaše goste podsetiće na scene iz poznatih holivudskih filmova. Starinske kristalne čaše, francuski baget i dezert od nekoliko slojeva učiiće vaše venčanje iz snova stvarnim.

staromodno vencanje

Ključ pretvaranja snova u stvarnost jeste lokacija. Kada to imate, dekorcija je sledeći korak . Svako staromodno venčanje karakterišu tri zajedničke stvari : ona prikazuju prirodni pejzaž, koriste drvo na više načina i odišu lepotom nekih starih prošlih vremena.

Klasično venčanje

U nekim neslaganjima ili nemogućnostima da svoje ideje za venčanje učinite ostvarljivim, pribeći ćete klasičnom venčanju. Međutim, i klasična venčanja mogu biti vrlo neuobičajena. Prvo, počnimo sa odećom, dramatična haljina pripijena uz vaše neodoljivo telo, čiji kristali blješte, osvežavajući vašu šminku, klasično crno odelo za mladoženju, vaše deveruše u bojama cveća i ugođaj će biti potpun. Za spektar boja, predlažemo nijanse koje su odraz vašeg izabranika i vas. Bela sa zlatnim ili srebrnim akcentovanim detaljima daće vam dozu kraljevskog izgleda.

klasicno vencanje

Ako se odlučite za klasično romantilčno venčanje, glavnu ulogu igra dekoracija. Preciznije, cveće! Možete napraviti ogromni cvetni zid za vaše fotografije sa zvanicama, kao i ceremonijalni luk koji će biti prekriven velikim belim cvetovima. Jedno je sigurno, sala „obučena“ u belo sa velikim ogledalima, daće poseban utisak . Ukoliko se odlučite da vaše venčanje bude u zimskom periodu, bela boja je „must have“ ! Fotografije će biti prelepe, a ledeno kraljevstvo može biti tema vašeg klasičnog venčanja.

> Salon venčanica La Perla u ponudi ima prelepe klasične venčanice

Morsko venčanje

Vetar u kosi , pesak medju prstima, plaža i sunce... Ideje za venčanje iz snova pored mora su brojne i sigurno će učiniti vaše venčanje nezaboravnim. Bela lagana venčanica, venac u kosi , lagana muzika, miris mora i vaša ljubav, pretvoriće vašei venčanje iz snova u stvarnost.

morsko vencanje

Obzirom da je reč o letnjem venčanju, kada je u pitanju meni, s koktelima sigurno nećete pogrešiti. Lagana hrana, morski plodovi i voćna torta, su pravi izbor za kompletni dojam morskog venčanja.

Ideje za venčanje iz snova su pred vama, a naš savet je da uvek budete svoje i da svemu date lični pečat, jer samo tako, bićete jedinstvene i prepoznatljive. Salon venčanica La Perla je tu da vam pomogne i izađe u susret svakoj vašoj želji i zamisli, mi želimo da budemo deo vaše bajke.