5 načina koji će vam pomoći da odaberete pravi salon venčanica za vas!

Kada se približi sezona venčanja i svadbi, mlade su već u panici kako odabrati pravu venčanicu i salon venčanica u kojem će pronaći sve ono što će im biti potrebno za tu posebnu priliku. Neke će početi da listaju omiljene časopise a neke da tragaju do iznemoglosti u nadi da će bas tako pronaći ono što im treba.

Salon venčanica La Perla je tu da vam pomogne u svim vašim nedoumicama. Savetima stručnjaka, na jednom mestu će te pronaći sve što ste tražili i dobićete smernice kako da prema svojoj konstituciji odaberete pravi kroj venčanice. Uzbudjenjima nikada kraja kada „ lov “ na savršenu venčanicu počne! Naš savet je da pažljivo razmotrite sve krojeve pre nego što donesete konačan izbor. Ako izboru venčanice, pa i salona kome ukažete svoje poverenje, pristupite na pogrešan način, možete završiti sa venčanicom koja vam ne odgovara, i sa gomilom potrošenog novca koji niste planirali da odvojite.

Mi ćemo se potruditi da vam pomognemo odakle da počnete kada krenete u avanturu zvanu ” kako izabrati idealnu venčanicu ”

salon vencanica

Nudimo vam pet jednostavnih saveta koji vam mnogo mogu pomoći:

1. Pre svakog početka potrage dobro se raspitajte koji sve saloni u vašoj blizini postoje i šta je to što ulazi u njihovu ponudu.

U moru onoga što nude konkurentski saloni, naš salon venčanica se trudi da se profesionalnošću i raznovrsnom paletom usluga odvoji od ostalih. Pored venčanica najpoznatijih svetskih dizajnera nudimo i usluge modifikacije vaše idealne haljine. Naime, svaka venčanica mora savršeno pristajati mladi. Tim stručnjaka, uključujući i odličnu krojačicu, potrudiće se da venčanica koju ste odabrali izgleda savršeno na vaš veliki dan.

2. Pronađite salon koji pored novih modela nudi i modele iz predhodnih kolekcija!

Kada izadje nova kolekcija venčanica poznatog dizajnera, logično je da je cena malo viša. Naš salon venčanica nudi modele i iz predhodnih kolekcija po pristupačnim cenama, tako da odgovara svakom budzetu. Venčanje je velika stavka i svaka ušteda u tom smislu, mladencima je veoma važna.

3. Istražite sta sve možete pronaći na jednom mestu kako bi ste uštedeli svoje vreme!

Pored kupovine ili iznajmljivanja venčanica, konsultacija sa profesionalcima u toj oblasti je po nekada od ključnog značaja.

Rad našeg salona venčanica zasnovan je na reputaciji koju gradimo svojom profesionalnošću, trudeći se da zadovoljimo i najistančanije ukusa nevesta . Svaka mlada je lepa na sebi svojstven način, svaka ima svoj stil i harizmu koju nosi. Zadatak zaposlenih u salonu venčanica jeste da to prepoznamo i ponudimo haljinu u kojoj će doći do izražaja svaka njena osobenost.

4. Pokušajte da se raspite da li salon venčanica nudi pored haljina i propratnu opremu.

Svaka venčanica je lepa na svoj način, nevesta je ta koja čini da izgleda još lepše. Međutim, i najlepsa i najbogatije ukrašena venčanica nije potpuna ako nema nakita koji je čini jedinstvenom. U našem salonu pored iznajmljivanja i prodaje venčanica možete pronaći i svu propratnu opremu. Ukrasi, perle, nakit za kosu i nezaobilazni veo, učiniće da izgledate glamuroznije i potpunije. Bas onako kako ste zamišljali, jednostavno bajkovito.

5. Saznajte da li salon venčanica u kojem želite da kupite ili iznajmite haljinu ima sve raspoložive veličine.

Mnogi saloni nemaju u svojoj ponudi sve veličine ili pak nemaju mogućnost prekrajanja venčanica i prilagođavanja istih vašim oblinama. Naš salon venčanica ima u ponudi modele za svaku vrstu građe. Jedna od ključnih stvari jeste izabrati model koji odgovara vešem stasu. Uz konsultaciju sa našim timom koji uključuje i krojačicu, trudimo se da svako izadje sa osmehom na licu i sa venčanicom o kojoj je maštao.

Uz vašu ideju i viziju savršene haljine i tima iskusnih profesionalaca, naš salon venčanica će se potruditi da na najvažniji dan svake žene, a to je venčanje, izgleda baš onako kako je ceo život maštala.

Ostavite komentar

sr_RSSerbian