Magija kratkih venčanica

Salon venčanica se svakodnevno susreće sa devojkama koje još od detinjstva uz Diznijevie princeze u njihovim glamuroznim balskim venčanicama, pa sve do trenutka kada nađe svog “princa na belom konju”, sanja o svom venčanju.

Tada se pred mladu stavlja mnogo izazova, od mesta za proslavu venčanja, benda koji će zabaviti goste, pa do onog najtežeg – koju venčanicu izabrati?

Venčanje predstavlja najsrećniji dan u životu jedne devojke, to je dan kada sa svojim prijateljima i porodicom slavite ljubav između vas i vašeg izabranika. Ovo nije vreme za eksperimentisanje ili pokušaj da budete nešto što niste, jer se jednostavno nećete osećati ugodno. Vaša venčanica treba da odražava vas i vaš personaliti u punom sjaju.

Salon venčanica La Perla navodi neke od razloga zbog kojih biste trebali da izaberete kratku venčanicu.

Kratka venčanica može biti praktičnija

Prosto je jednostavnije hodati u kratkoj haljini. Mnoge neveste ne vole da se osećaju ograničeno ili skučeno i žele da imaju slobodu pokreta i uživaju u svom najvažnijem danu.

vencanica kratka

 

Ograničeni ste sa budžetom za venčanicu

Jedan od razloga zašto bi treba da se odlučite za kratku haljinu, svakako je činjenica da su kratke venčanice jeftinije od dugih.

kratka vencanica

 

Ukoliko se ceremonija vašeg venčanja odvija u inostranstvu

Kratku venčanicu ćete lakše spakovati u kofer i transportovati do željenog mesta.

U kratkoj venčanici imaćete veću slobodu pokreta

Morate misliti o slobodi pokreta pogotovo ako planirate da igrate i uživate u zvucima svoje omiljene muzike, tokom cele večeri.

Pokažite lepe noge i cipele

U kratkoj venčanici dobijate mogućnost da pokažite lepo oblikovane noge i savršene cipele koje ste birali sa puno pažnje i ljubavi.

iznajmljivanje-kratka-vencanica

 

Kratka venčanica može se nositi ponovo!

Naš salon venčanica La Perla u nekim prilikama predlože kratku haljinu koju ćete kasnije moći da iskoristite i za neku drugu priliku. Svakako je bolja opcija nego da vam venčanica stoji godima, neiskorišćena u ormaru.

Ukoliko i posle ovih saveta imate nedoumice, setite se neodoljive Odri Hepburn i pretalentovane muzičarke Yoko Ono, koje su svojim kratkim venčanicama, pre svega, pokazale svoj personality.

Salon venčanica La Perla predlaže da pre nego što se odlučite za savršenu venčanicu uradite i sledeće stvari: Odredite datum venčanja i pronađete mesto na kojem će se svečanost održati. Vaša venčanica treba da bude usklađena sa godišnjim dobom, vremenskim prilikama i lokacijom.

Ukoliko imate ceremoniju u crkvi, vodite računa da ne otkrivate previše. Naš predlog je venčanica do kolena, sa rukavima od ručno vežene čipke. Ukoliko tome dodate i veo, nećete pogrešiti, izgledaćete sofisticirano i glamurozno.

Postoji toliko mnogo modela, gde kupovinu može zameniti i iznajmljivanje venčanica. Modeli su različiti i potrebno je samo odabrati onaj koji najbolje odgovara vašoj ličnosti, stilu i građi. Nekim nevestama je kratka venčanica nezamisliva! Međutim, one su modernije i u svetu traženije u poslednjih nekoliko godina, od klasičnih dugih venčanica u princeza ili sirena stilu.

kratka-vencanica-salon-beograd

Najpoznatiji modni kreatori, među kojima je i Oscar De La Renta, Delphine Manivet i Monikue Lhuillier, dizajniraju ih godinama u nazad, i sve više je trend među poznatim ličnostima, da na svom venčanju, ponesu baš jednu takvu kreaciju.

Dakle, postoji puno razloga zbog kojih bi trebalo da obučete kratku venčanicu salona La Perla. Budite jedinstvene, originalne i drugačije za svoj posebni dan.

Ostavite komentar

sr_RSSerbian