Lepota je u jednostavnosti

Često je lepota neveste najveći ukras koji ona može poneti na svom venčanju. Svedene, jednostavne haljine iz salona venčanica La Perla, pravi su izbor za mlade koje ne žele da stavljaju akcenat na raskoš i veliku količinu detalja na haljini.

Francuska je poznata kao kolevka mode, začetnica stila i sinonim za dobar ukus. Nova kolekcija Bien Savvy upravo prati modnu tendenciju, zasnovanu na istančanom ukusu Francuza.

Te jednostavne haljine nose u sebi tračak glamura i svežeg sofisticiranog stila. Svaka buduća mlada, uz savete koje vam pruža salon venčanica La Perla, može postići savršenstvo u stilu zvano „jednostavnost“. Dovoljno je samo da imate oštro oko za svedene detalje i veliku ljubav prema modi.

lepota je u jednostavnosti

Lepota je u jednostavnosti – Suptilnost, a ne „veličina“

Ključ prepoznatljivog pariskog stila je suptilnost! Prosto se ne uklapa velika raskošna haljina sa jednostavnim repom na kosi. Neke stvari ne idu zajedno! Sve je u tehnici jednostavnosti i kombinovanju modnih detalja i stilova. Otkrivanje pojedinih delova kože na vašem telu je dobro, ali ne treba preterivati. Jednostavan izrez na leđima, nekada može delovati seksipilnije od otvorenog i prenaglašenog dekoltea.

prodaja-vencanica-beograd

 Neka bude jednostavno!

Mlada iz Francuske nikada neće nositi dijamante na venčanici. Neke tkanine sjaje poput dijamanata, i nikakav dodatni ukras im ne treba. La Perla venčanice iz Bien Savvy kolekcije, protkane su ručno rađenom čipkom, kao jedini detalj na haljini, koji je sasvim dovoljan.

 Manje je svakako više!

Ne preterujte sa ukrasima na haljini. Najpoznatiji francuski dizajneri smatraju da je ogrlica na dekolteu neveste, potpuno bespotrebna. Većina dizajnera se slaže sa tim! Neka haljina i lepota mlade, budu jedini ukrasi tog dana.

– Ostanite dosledni sebi!

iznajmljivanje-vencanica-srbija

Ako ste osoba koja nikada ne bi nosila tradicionalnu venčanicu u princeza stilu, zašto bi ste to radili na dan svog venčanja? Na sopstvenom venčanju trebate da budete u svom, prepoznatljivom stilu. Tog dana je jedino bitno da se osećate dobro i da se dopadnete sebi, a ne drugima!

Lepota je u jednostavnosti – Budite drugačije od ostalih!

vencanice_0

Mi u salonu La Perla trudimo se da svaka nevesta bude drugačija, i da izabere haljinu koja je odraz nje i njene ličnosti. Francuskinje su veoma nezavisne kada je moda u pitanju. Ono veoma malo brinu o tome šta drugi misle o njihovom izgledu. Izgradite svoj stil imajući na umu da se oblačite samo za sebe, a ne za to kako vas drugi vide. Dakle, za svoje venčanje nemojte da pokleknete pritisku i obučete tradicionalnu haljinu, ako to niste vi. Ako želite da ponesete neobičnu, kratku haljinu, pantalone ili venčanicu u drugoj boji, samo napred!

Salon venčanica La Perla je tu da vas podrži u svakoj vašoj zamisli. Uz najnovije haljine Bien Savvy kolekcije, moći ćete svoj stil da naglasite i izgledate prelepo i u svedenijim modelima ove dizajnerske kuće.

Ostavite komentar

sr_RSSerbian