baner Salon venčanica

Salon venčanica La Perla je mesto gde trebate da započnete avanturu sa kupovinom venčanica. Naše višegodišnje iskustvo i veliki izbor venčanica osvojiće srca i najizbirljivijih devojaka.

La Perla

Salon venčanica La Perla nalazi se u TC Piramida, u ulici Jurija Gagarina 151a i nudi Vam ekskluzivne venčanice vodećih svetskih brendova. Najtraženiji i svakako najmoćniji modeli su venčanice Bien Savvy koje možete samo naći kod nas. Vrlo atraktivne, glamurozne i dovoljno seksipilne nijednu mladu nisu ostavile ravnodušnom. Prijatno i profesionalno osoblje posvetiće Vam punu pažnju, a kao budućoj mladi izaći ćemo Vam u susret u nastojanju da ispunimo sve Vaše želje i zahteve.

Radno vreme:
ponedeljak – petak: 10-20h
subotom: 10-16h

Sve informacije o našoj ponudi možete dobiti na telefon 011/411-8787.

Naš salon venčanica La Perla

Prema Nicole Janowicz, poznatoj stilistkinji venčanica, skoro svaka haljina može izgledati sjajno na vešalici (ili može izgledati užasno). Sve je stvar izbora. “Kada je haljina na ženskom telu, ona ima drugačiji oblik i izgled”, kaže ona. To znači da mi ohrabrujemo neveste da pokušaju sa mnogim haljinama, kako bi došle do one savršene. Imale smo u salonu i buduće mladene, lepotice koje su probale i 27 haljina, kako bih pronašle savršenu venčanicu. Kao što vam je bilo potrebno vreme da pronađe muža, tako je i potrebno vremena da pronađete savršenu haljinu 🙂

Prema Nicole Janowicz, poznatoj stilistkinji venčanica, skoro svaka haljina može izgledati sjajno na vešalici (ili može izgledati užasno). Sve je stvar izbora. "Kada je haljina na ženskom telu, ona ima drugačiji oblik i izgled", kaže ona. To znači da mi ohrabrujemo neveste da pokušaju sa mnogim haljinama, kako bi došle do one savršene. Imale smo u salonu i buduće mladene, lepotice koje su probale i 27 haljina, kako bih pronašle savršenu venčanicu. Kao što vam je bilo potrebno vreme da pronađe muža, tako je i potrebno vremena da pronađete savršenu haljinu :)
salon-vencanica-piramida-1
salon-vencanica-piramida-2

Posetite nas!

T.C. Piramida, lokal 128
+381 11 411 87 87
ponedeljak – petak: 10-20h
subotom: 10-16h
sr_RSSerbian
sr_RSSerbian
X