Kako da izaberete venčanicu koja će savršeno pristajati vašem telu

Salon venčanica Beograd – La Perla, u narednom blogu će vam pomoći da shvatite koje to venčanice najbolje pristaju vašoj figuri.

Za vaš poseban dan, potrebno je da izgledate savršeno.

Očekivanja i uzbuđenje koje vlada kod svake devojke prilikom prvog ulaska u salon venčanica neverovatan je! Postoji toliko lepih venčanica, o kojima svaka devojka sanja! Jednostavno po ulasku u salon venčanica osetićete želju da isprobate svaku haljinu i postaviti sebi pitanje “kako ću izabrati pravu i odakle da krenem?!”

Svi očekuju da imate “savršenu” haljinu za svoje venčanje. Ovo očekivanje vrši pritisak na nevestu i može uticati na ono što bi trebalo biti ugodan doživljaj odabira venčanice u dan pod pritiskom. Setite se, vaša venčanica, za vas i vašeg muža! Na putu izbora venčanice naići ćete na puno saveta i mišljenja, ali jednostavno odaberite haljinu koja vam se najviše svidela, u kojoj se osećate ugodno, i koja pristaje vašem telu.

 

vencanice-modeli-izbor

Ako imate „kruškasti“ oblik tela

Ukoliko pripadate ovoj grupi žena treba da znate, da će vašoj figuri najbolje pristajati venčanice koje će se ležerno spustati od grudi, prema kukovima i butinama. To su haljine od čvršćih tkanina, poput satena i tafta. Satenska traka koja se vezuje u predelu struka, naglasiće vitki, gornji deo tela i na pravi način istaći vašu figuru. Imajte na umu, da su ovakve haljine veoma pogodne za klasična i tradicionalna venčanja. Ukrasni delovi od čipke, svile i perli, mogu im dati poseban šarm i učiniti glamuroznijim.

Ukoliko imate naglašen dekolte

Ako pripadate ovoj grupi žena, najbolje da birate haljinu sa srcastim izrezom. Na taj način će u prvi plan doći lice, bez preteranog stavljanja akcenta na dekolte. Bretele neka se lagano spuštaju duž ramena, jer bi u suprotnom prednji deo delovao prenaglašeno. Uzmite u obzir, da gornji deo venčanice, koji ima steznik od materijala poput satena ili svile, skreće pažnju na vaše grudi i u tom smislu, gledajte da ga izbegnete.

vencanice modeli

„Plus size“ mlade

Za damice koje imaju neki kilogram viška, venčanice u obliku slova „A“, idealan su izbor. Ovakve mlade, treba da izbegavaju haljine sa „naborima“, kao i one čiji donji deo ima više slojeva tila. Venčanica ne sme biti preširoka, jer bi vam na taj način „dodala“ još neki kilogram više. Bitajte onu koja prati vaše obline. Opredelite se za jednostavne haljine od čvršćih materijala i tome dodajte čipkani, ručno veženi veo. Nećete pogrešiti! Salon venčanica La Perla ima za cilj, da svaka nevesta bude zadovoljna.

Figura u obliku „jabuke“

Strategija kod ovakve figure, jeste da se bazirate na venčanice u obliku slova „A“, koje će pratiti oblik vašeg tela i naglasi ono što je na njemu najlepše. Pokušajte sa haljinama koje imaju duge rukave, urađene od čipke. Potrudite se da venčanica nema previše ukrasa. Lepota je nekada u jednostavnosti!

Ako imate „ravnu figuru“

Kada odaberete svoj salon venčanica, zamolite da vam pokažu haljine koje „prave“ obline, tamo gde ih nemate. Idealne su venčanice u princeza stilu. Korset će naglasiti vaš struk, a donji deo od više slojeva tila, istaći će vitku figuru i prekriti nedostatak oblina.

princeza vencanica

Ukoliko ste nižeg rasta

Ako pripadate ovoj grupi žena, najbolja opcija su jednostavne venčanice sa strukom koji počinje ispod grudi. Tako ćete izdužiti svoju bistu. Izbegavajte haljine sa previše detalja i ukrasa. Budite oprezni i nikada ne birajte venčanicu sa nižim strukom , jer bi ste na taj način učinili da vam noge i cela figura izgledaju još kraće.

vencanica A kroja

Male grudi

Mlade sa malim grudima ne treba previše da brinu, jer postoje venčanice u kojima njihov „nedostatak“ neće doći do izražaja. Haljine sa čipkanim gornjim delom, ukrasima od perli i dobrim grudnjakom, najbolja su opcija! Ukoliko imate lepu i vitku figuru venčanice u stilu sirene odlično će istaći sve vaše atribute.

Kroz dugododišnji rad i iskustvo, salon venčanica Beograd – La Perla uspeo je da izađe u susret svakoj budućoj mladi i pomogne joj da izabere venčanicu koja će pristajati njenoj figuri, stilu i ličnosti.

Rezultat su zadovoljne neveste, a to je naša najveća satisfakcija.

Ostavite komentar

sr_RSSerbian